Welkom
De locatie
Uitvalbasis
Faciliteiten
Route
Foto's
Tarieven
Contact
 

 
Intro / hoofdmenu
 


Uitvalbasis

De Lochterhof ligt midden in het prachtige Geuldalgebied en biedt een uitstekende uitvalbasis voor mooie wandel- en fietsroutes. Zo kunt u, vertrekkend vanuit de Lochterhof, door bos en langs de Geul een mooie wandeling maken naar Chateau St. Gerlach met het naast gelegen monumentale kerkje; de schilderingen in dit kerkje zijn zonder meer de moeite waard om te bezichtigen.

Er liggen de nodige kaarten van wandel- en fietsroutes in het gastenverblijf. Wij kunnen u ook nog vanuit onze eigen ervaringen van de nodige tips voorzien.

Steden als Maastricht, Luik, Aken, Antwerpen en Brussel zijn binnen een dag te bezoeken, ook met openbaar vervoer.

Het Holland Casino, Sauna & Welness resort Thermae 2000 en Sauna Vilt liggen op loopafstand. De Lochterhof biedt kortingsbonnen voor beide sauna locaties.

Op vrijdagochtend is een bezoek aan de antiek- en rommelmarkt in Outremeuse (dichtbij Luik) zeer de moeite waard. Op zondag nodigt de alom bekende antiekmarkt in Tongeren tot een bezoek uit.

Voor de liefhebbers van golf zijn diverse, professionele locaties in de omgeving aanwezig.

Zowel Maastricht als Valkenburg bieden een keur aan gezellige en kwalitatief goede restaurantjes.

Wij adviseren u graag hierin!


Bezoek eventueel ook eens de website www.toerismevalkenburg.nl

logies,ontbijt,logies en ontbijt,bed,breakfast,bed and breakfast,b&b,overnachting,weekend,weekeinde,vakantie,genieten,gastenkamer,kamer,slapen,overnachten,goedkoop,maastricht,berg,terblijt,valkenburg,heuvelland,vilt,limburg,zuid-limburg,rustiek,natuur,verblijf,diner,wandelen,fietsen,accomodatie,appartement,accommodation,zimmer,frei,pension,hotel,guesthouse,apartment,room