Welkom
De locatie
Uitvalbasis
Faciliteiten
Route
Foto's
Tarieven
Contact
 

 
Intro / hoofdmenu
 


Faciliteiten

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd met sfeervolle muziek en een kleine versnapering. Johan zorgt altijd voor een originele groendecoratie. Voorzieningen voor het maken van koffie en thee zijn aanwezig (o.a. senseo apparaat). Er is een klein ingebouwd ijskastje waarin lichte alcoholische dranken en frisdrank voor u zijn neergezet.

In de warme perioden kunnen de ruimten worden gekoeld door een aircovoorziening.

Om u optimale rust te gunnen, is er geen televisie. Wel is er voor het gemak een WiFi verbinding en zijn er boeken, tijdschriften en gezelschapsspellen om ontspannen een paar uurtjes door te brengen. Een radio- CD speler kan voor de muzikale omlijsting zorgen.

In de doucheruimte zijn douchebenodigdheden aanwezig en voor elke gast een set handdoeken en washandjes; ook is er een haarföhn. De sanitaire ruimten worden elke dag gepoetst en de handdoeken verschoond.

Na een gezellige dag winkelen of inspannende wandel-/fietstocht is het heerlijk ontspannen in de infra rood cabine (tegen een kleine vergoeding per persoon).

Het is heerlijk vertoeven op het grote vijverterras waar u gebruik van mag maken. Ook een kleine serre is voor de gasten ingericht. Bij zeer warm weer is het lekker ontspannen in de ligstoelen onder de grote parasol.

Laat u inspireren door de tuinen en woonruimten van de Lochterhof, wij laten u graag onze bijzondere plekjes zien.

s'Ochtends wordt er een uitgebreid ontbijt verzorgd in onze warm ingerichte ontbijtkamer of serre. Hierbij ontbreken streekproducten en eigen gemaakte jams en brood niet. Bij mooi weer wordt het ontbijt buiten klaargezet.

Goed om verder nog te weten:
Vanwege de veiligheid en gezondheidsredenen mag er binnen niet gerookt worden; wel is er buiten hiervoor een overdekte mogelijkheid. Er is een brand-/CO melder en een brandblusser aanwezig. Alleen de aanwezige apparaten mogen worden gebruikt. Het verblijf is niet geschikt voor kinderen en huisdieren.

De gasten beschikken over een eigen overdekte parkeerplaats bij het verblijf.

De Lochterhof is het gehele jaar geopend.

logies,ontbijt,logies en ontbijt,bed,breakfast,bed and breakfast,b&b,overnachting,weekend,weekeinde,vakantie,genieten,gastenkamer,kamer,slapen,overnachten,goedkoop,maastricht,berg,terblijt,valkenburg,heuvelland,vilt,limburg,zuid-limburg,rustiek,natuur,verblijf,diner,wandelen,fietsen,accomodatie,appartement,accommodation,zimmer,frei,pension,hotel,guesthouse,apartment,room