Informatie
 

 
Intro / hoofdmenu
 


Bloemen en Beleven

Zijn natuurlijke liefde voor de natuur en bloemen heeft Johan mede gevonden in het creatief werken met groen. Dit zie je in en rondom de Lochterhof maar dat vertaalt hij ook tijdens de cursussen en workshops bloemschikken die hij al jaren met veel enthousiasme geeft.
Hij heeft zijn basis versterkt door het behalen van zijn vakdiploma bloemschikken, door veel vakliteratuur te lezen en ook zelf regelmatig workshops te volgen.
Al ruime 20 jaar hebben de nodige cursisten en workshopdeelnemers hiervan kunnen genieten.

Elk jaar start in de maand september een cursus bloemschikken van 5 avonden. Deze avonden vinden verspreid over het jaar plaats waarbij gelegenheden als Kerstmis en Pasen zijn opgenomen. De laatste avond is in de maand juni. Er wordt alleen met natuurlijke materialen gewerkt en de deelnemers worden gestimuleerd om zo veel als mogelijk materiaal uit hun eigen omgeving te gebruiken.

Voor groepjes van minimaal 6 en maximaal 10 deelnemers verzorgt Johan workshops bloemschikken. Onder zijn begeleiding en in een gezellige ambiance, vergezeld van een hapje en drankje, gaan de deelnemers zelf aan de slag en nemen een mooi werkstuk mee naar huis.

Neem gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Bel naar 06-52137490 of stuur een mail naar


Wat deelnemers er van vinden:

  • Ook ik vond het super gezellig vanmiddag! Ik vind het zo leuk dat er mensen bestaan die hun hart volgen in hun werk! Ook super leuk dat ze alles zelf maken!
  • Ik geniet werkelijk van het mooie stuk op tafel en de complimenten van mijn huisgenoten. Hou me graag aanbevolen voor een volgende keer!
  • Inderdaad goed georganiseerd, super locatie, gezellig. Voor herhaling vatbaar!!!


logies,ontbijt,logies en ontbijt,bed,breakfast,bed and breakfast,b&b,overnachting,weekend,weekeinde,vakantie,genieten,gastenkamer,kamer,slapen,overnachten,goedkoop,maastricht,berg,terblijt,valkenburg,heuvelland,vilt,limburg,zuid-limburg,rustiek,natuur,verblijf,diner,wandelen,fietsen,accomodatie,appartement,accommodation,zimmer,frei,pension,hotel,guesthouse,apartment,room